Nyheder

September 2020

HJÆLPEPAKKER TIL KULTURLIVET SOM FØLGE AF COVID-19

Kulturministeriet samler her et overblik over særskilte initiativer på Kulturministeriets område samt centrale hjælpepakker, der kan benyttes af kulturlivet. Læs mere her


 

August 2020

Ansøgningsfrister
Udpluk af ansøgningsfrister for august og september 2020


♫♫♫♫♫ PENGE TIL AT BYGGE FOR ♫♫♫♫♫

Møbelfabrikken er i hus med finansiering af projekt HAL 2 – sammen om bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Tak fordi jeg måtte være med på rejsen – vi skal nok finde de sidste kroner til loftet i Hal 2.

Møbelfabrikkens direktør, Carsten Aalling udtaler: ”En kæmpe stor tak til nedenstående visionære fonde og legater, der gør Bornholm rigere på muligheder. Nu bygger Møbelfabrikken, Bornholms Iværksætterhus, den gamle produktionshal om til en multihal, der skal skabe nye rammer for iværksætteriet og fællesskaberne. Her skal der arbejdes og eksperimenteres med tiltag indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi.”
Finansieringen kommer fraunderværkerglæde1
Underværker, Realdania: 300.000,-
Nykredits Fond: 184.000,-
A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formål: 100.000,-
Sparekassen Bornholms Fond: 100.000,-
LAG Bornholm: 100.000,-
Sydbank Fonden 75.000,-
Brødrene E.,S. & A Larsens Legat: 50.000,-
Otto Bruuns Fond: 25.000,-


Arkiv

Læs Bornholms Tidendes omtale af medlemsmødet her og på @kartoffelugen2018 på Facebook.


Magasinet Bornholm nr. 14

Læs Kirsten og Djorn Juni, Arnestedet i Arnager. Fra Magasinet Bornholm nr. 14 – det sidste magasin, som er redigeret og skrevet med Jacob Ludvigsens uforlignelige pen.


Mellem os – TV2 Bornholm

“Mellem os” på TV2 Bornholm den 7. november 2016 efter en snak med Kate, en dygtig havroer, ca. 13 minutter


Bornholms Tidende

Omtale i Bornholms Tidende: 2016-10-26_bornholms_tidende

Pressemeddelelse oktober 2016

Det skal være lettere at komme i mål med et godt projekt.

Ny virksomhed i Arnager vil gøre det lettere for foreninger, organisationer og virksomheder at virkeliggøre deres projekter og ideer. Nexøs fhv. turistchef, Kirsten Juni, er blevet iværksætter med firmaet Kirsten Juni//Fundraising & Projektudvikling.

Kirsten Juni, har udviklet og gennemført projekter siden 1992, og har dermed opnået stor viden og erfaring indenfor fundraising, projektudvikling, projektledelse og projektadministration.

”Selv de bedste projekter risikerer at havne i skrivebordsskuffen. Det er en tidkrævende proces at finde finansiering til et projekt, og det forudsætter viden om, hvor man kan søge, og hvordan man udformer en ansøgning,”  udtaler Kirsten Juni, som udover at skaffe finansiering også tilbyder assistance til projektudvikling, projektledelse og projektadministration. ”Jeg har næsten ikke bestilt andet siden 2003, og det har givet mig en god ballast indenfor projekthåndtering.”
Virksomheden har været i gang siden 1. oktober og drives fra hjemmet i Arnager. De første kunder er i hus, og en hjemmeside, www.kirstenjuni.dk, blev publiceret i uge 42. På hjemmesiden kan man blandt andet se, hvilke projekter Kirsten Juni har udviklet og fået finansieret siden 1992 lige fra det første projekt med livreddere og strandrensning på Balka/Dueodde Strand og koncert med Rostock Symfoniorkester på Gedser Station til turismeudvikling i Marielyst.
Kirsten Juni har været en markant turistchef i Nexø – Dueodde i næsten 22 år og herefter marketingkoordinator hos BornholmsTrafikken, nu Færgen, i tre år. Så blev det til to år som iværksætterkoordinator for netværket Kom godt i gang på Bornholm samt fire år som direktør på Møbelfabrikken, nu Bright Park, i Nexø. Fra 2009 indtil marts i år har arbejdspladsen været Guldborgsund Kommune som udviklings- og turismekonsulent.
Kirsten Juni har boet på Bornholm siden 1971 og i Arnager siden 1999, hvor hun stadig vil fungere som frivillig fundraiser for Arnager Bådehavn.

Yderligere oplysninger gives gerne på 20 40 93 10
Med venlig hilsen

Kirsten Juni
Kirsten Juni//Fundraising & Projektudvikling

pressemeddelelse-det-skal-vaere-lettere