Nyheder

Lær at fundraise

Har du også lyst til at lære at fundraise, så kik med her. Jeg afholder et nyt kursus i marts 2020

Den 2. og den 9. oktober var jeg underviser på et kursus for turismevirksomheder og kommercielle foreninger inden for turismeindustrien, der gerne ville have kompetencer inden for fundraising til udviklingsprojekter, der styrker turismen på Bornholm.

.

Kursusdeltagere bedømmer en ansøgning

Kursusdeltagere bedømmer en ansøgning

Kursusdeltagere bedømmer en ansøgning

Kursusdeltagere bedømmer en ansøgning

 

 

 

 

 

 

Dejligt med positiv feedback fra kursusdeltagerne:

– Tak, for et godt og inspirerende kursus. Du formåede at sætte min kreativeproces igang med en meget sober tilgang til arbejdet med at Fundraise.
– Tak for et virkelig lærerigt kursus!
– Tak for et par gode dage
– Tak for et super godt kursus, glæder mig til at tage min nye viden i brug.
– Selv tak for et godt forløb


Bornholms Tidende

IMG_5023 (4)Kartoffelugen var en kæmpe succes

Sydbornholms Turist og Erhvervssammenslutning har afholdt medlemsmøde, og til min store glæde kunne jeg læse i Bornholms Tidende, at medlemmerne mente, at Kartoffelugen i Aakirkeby var en kæmpesucces. Arbejdsgruppen skal holde evalueringsmøde den 28. november, og her vil der også komme tal på bordet samt en drøftelse af, om der også skal være en kartoffeluge næste år.

 

Læs Bornholms Tidendes omtale af medlemsmødet her og på @kartoffelugen2018 på Facebook.


Magasinet Bornholm nr. 14

Læs Kirsten og Djorn Juni, Arnestedet i Arnager. Fra Magasinet Bornholm nr. 14 – det sidste magasin, som er redigeret og skrevet med Jacob Ludvigsens uforlignelige pen.


Mellem os – TV2 Bornholm

“Mellem os” på TV2 Bornholm den 7. november 2016 efter en snak med Kate, en dygtig havroer, ca. 13 minutter


Bornholms Tidende

Omtale i Bornholms Tidende: 2016-10-26_bornholms_tidende

Pressemeddelelse oktober 2016

Det skal være lettere at komme i mål med et godt projekt.

Ny virksomhed i Arnager vil gøre det lettere for foreninger, organisationer og virksomheder at virkeliggøre deres projekter og ideer. Nexøs fhv. turistchef, Kirsten Juni, er blevet iværksætter med firmaet Kirsten Juni//Fundraising & Projektudvikling.

Kirsten Juni, har udviklet og gennemført projekter siden 1992, og har dermed opnået stor viden og erfaring indenfor fundraising, projektudvikling, projektledelse og projektadministration.

”Selv de bedste projekter risikerer at havne i skrivebordsskuffen. Det er en tidkrævende proces at finde finansiering til et projekt, og det forudsætter viden om, hvor man kan søge, og hvordan man udformer en ansøgning,”  udtaler Kirsten Juni, som udover at skaffe finansiering også tilbyder assistance til projektudvikling, projektledelse og projektadministration. ”Jeg har næsten ikke bestilt andet siden 2003, og det har givet mig en god ballast indenfor projekthåndtering.”
Virksomheden har været i gang siden 1. oktober og drives fra hjemmet i Arnager. De første kunder er i hus, og en hjemmeside, www.kirstenjuni.dk, blev publiceret i uge 42. På hjemmesiden kan man blandt andet se, hvilke projekter Kirsten Juni har udviklet og fået finansieret siden 1992 lige fra det første projekt med livreddere og strandrensning på Balka/Dueodde Strand og koncert med Rostock Symfoniorkester på Gedser Station til turismeudvikling i Marielyst.
Kirsten Juni har været en markant turistchef i Nexø – Dueodde i næsten 22 år og herefter marketingkoordinator hos BornholmsTrafikken, nu Færgen, i tre år. Så blev det til to år som iværksætterkoordinator for netværket Kom godt i gang på Bornholm samt fire år som direktør på Møbelfabrikken, nu Bright Park, i Nexø. Fra 2009 indtil marts i år har arbejdspladsen været Guldborgsund Kommune som udviklings- og turismekonsulent.
Kirsten Juni har boet på Bornholm siden 1971 og i Arnager siden 1999, hvor hun stadig vil fungere som frivillig fundraiser for Arnager Bådehavn.

Yderligere oplysninger gives gerne på 20 40 93 10
Med venlig hilsen

Kirsten Juni
Kirsten Juni//Fundraising & Projektudvikling

pressemeddelelse-det-skal-vaere-lettere