Brobyggerne

Bog om brobyggerne i Arnager på vej.

Snart kan du genopleve brobyggeriet i Arnager.

Brobyggerne i Arnager bliver en dokumentation af et års brobyggeri fra de første trykprøver til den festlige indvielse af en helt ny bro.

Mens byggeriet stod på, sluttede jeg min morgengåtur med et besøg på havnen for at se, hvordan byggeriet skred frem. Jeg fik en snak med håndværkerne, vores brobisser, om status og planer for byggeriet, og jeg tog fotos med min mobiltelefon. Herefter producerede jeg dagens opslag på facebooksiden @merearnager.

Da Facebook er et flygtigt medie, opstod ideen til at skrive en bog, baseret på de mange opdateringer med fotos fra byggeprocessen, og derfor vil bogen vil blive udfærdiget som en tidslinje med gengivelse af disse facebookopslag kombineret med baggrundsstof om deltagerne i byggeriet og byens særegne fællesskab.

Glæd dig til at gense hele byggeprocessen og til at møde vores brobisser igen. Bogen vil også blive krydret med lidt af broens historie siden 1884.

Hakon Holm Grafisk står for opsætning, grafik og tryk med en forventet udgivelse i juni. Bogen bliver på 152 sider, og den kommer til at koste 249 kroner. Læs mere her

Bornholms Brand støtter bogudgivelsen sammen med Velux Fonden (Aktive Ældre), 3F Bornholm og PLE Entreprise

Peter, Bobo og Steffen er nået ud tul ø-havnen med alle pæle, spær og broremme

Da Peter, Bobo og Steffen var nået ud til ø-havnen med alle pæle, spær og broremme