Brobyggerne

BROBYGGERNE I ARNAGER-Omslag-200721.pdf

 Brobyggerne i Arnager

-historien om en lille by med en stor vision

Pris 249 kroner inkl. forsendelse.

Forsendelsen er gratis til og med den 22. november 2021

Køb den i din boghandel eller hos Kirsten Juni Fundraising. MobilePay: 21 67 52. Skriv antal og navn og telefonnummer (og adresse, hvis bogens skal sendes) eller brug denne bestillingsformular Her kan du også bestille signering af bogen og selv bestemme, hvad der skal stå.

Forhandles hos

William Dam i Rønne
Bornholms Museum
Arnager Røgeri
Bog & Idé i Nexø
Vinlagret Bornholm

Bestil her

Sidetal: 152 sider
Format: 250 x 180 mm. Hardcover
Udgiver: Kirsten Juni Fundraising
Tekst: Kirsten Juni
Fotos: Kirsten Juni, Anders Schou Jensen, Peter Vestergaard Høm, Mike Grønbech Dam, Gerd Kusenberg, Kenneth Bobo Larsen, Ditte Dideriksen, Erik Nordahn Frederiksen, Lisbeth Fuglsang, Martin Hansen og Bo Juni, René Larsen Vilsholm, Bente Kofoed.
Grafik: Engelke Toklum, Hakon Holm Grafisk
Produktion: Hakon Holm Grafisk


Snart kan du genopleve brobyggeriet i Arnager.

Brobyggerne i Arnager – en historie om en lille by med en stor vision er en dokumentation af et års brobyggeri fra de første trykprøver til den festlige indvielse af en helt ny bro.

Mens byggeriet stod på, sluttede jeg min morgengåtur med et besøg på havnen for at se, hvordan byggeriet skred frem. Jeg fik en snak med håndværkerne, vores brobisser, om status og planer for byggeriet, og jeg tog fotos med min mobiltelefon. Herefter producerede vjeg dagens opslag på facebooksiden @merearnager.

Da Facebook er et flygtigt medie, opstod ideen til at skrive en bog, baseret på de mange opdateringer med fotos fra byggeprocessen, og derfor er bogen udfærdiget som en tidslinje med gengivelse af disse facebookopslag kombineret med baggrundsstof om deltagerne i byggeriet og byens særegne fællesskab.

Glæd dig til at gense hele byggeprocessen og til at møde vores brobisser igen. Bogen er også krydret med lidt af broens historie siden 1884.

Hakon Holm Grafisk står for opsætning, grafik og tryk , og bogen er på 152 sider. Pris 249 kroner. Læs mere her

Bornholms Brand støtter bogudgivelsen sammen med VELUX FONDEN (Aktive Ældre), 3F Bornholm og PLE Entreprise

Nyheder

Peter, Bobo og Steffen er nået ud til ø-havnen med alle pæle, spær og broremme